dilluns, 6 de juny del 2011

Funcionament del grup i evolució del projecte a l'etapa final

Vam començar gairebé de zero i, poc a poc, hem anat pujant graons en aquest aprenentatge en el món virtual. El funcionament de blogs, wikis, Zotero, etc, que fa tant sols uns mesos ens era gairebé completament desconegut, avui ja forma part de les nostres vides i de la nostra feina. Els coneixements adquirits són elementals, però són una llavor a desenvolupar, tant com convingui o es vulgui, en el nostre futur.

Potser, en aquesta última PAC, el ritme de la nau ha afluixat un xic ja que fa mesos que estem treballant de valent i pot ser una necessitat alentir el ritme una mica, però en realitat això ha estat per agafar embranzida i recol·locar-nos en la graella de sortida per fer la última etapa de la cursa -del projecte. La prova de que tot va endavant a bon ritme és que seguim fent la feina i el nivell d’assoliment de coneixements és manté constant. No hi ha cap canvi en el rendiment del grup. En realitat, podríem dir que aquest temps que hem estat treballant l’assignatura hem anat aprenent a organitzar-nos i hem establert un mètode de treball que ens aporta més eficàcia que als inicis, en període d’adaptació.

Es manté la comunicació, el diàleg, el concert, el respecte pels punts de vista i les maneres de fer de cadascú. Aquest “mètode” sorgit de la llibertat que ens hem atorgat tots plegats i de la responsabilitat  assumida per tothom, ens funciona i, per això mateix, el mantenim i el cuidem perquè ens dóna bons resultats, tant en el terreny personal com de la feina de grup.

.

1 comentari:

  1. A hores d'ara, i si mirem poques setmanes enrere, és espectacular el salt que hem fet en nous coneixements "tecnològics". En el dia a dia no te n'adones, i realment et fa l'efecte que no avances, o fins i tot que retrocedeixes, però si comparo el que ara mateix sóc capaç de "crear" amb el que sabia fer a principis de març...ni punt de comparació. Estic realment molt satisfeta.

    ResponElimina