dissabte, 28 de maig del 2011

Autoavaluació PAC 3

Les activitats d’aquesta PAC 3 les hem dut endavant coordinadament i sense patir massa pels terminis, malgrat que portàvem un cert endarreriment des de la PAC anterior. Com que la wiki i el blog ja tenien els fonaments fets i les bastides preparades, la feina ha rutllat sense entrebancs i hem seguit fil per randa les indicacions del consultor.

Nogensmenys, sí que hem patit problemes tècnics aliens al grup doncs Montse, la nostra coordinadora de guàrdia, no podia, intermitentment, accedir a la wiki del grup. Així mateix, Helena tampoc podia fer al blog els comentaris a les entrades de la resta. Hem resolt aquests problemes desant els textos a l’àrea de fitxers en lloc de desar-los a la wiki, amb el petit desori que suposa (el gran desori que suposaria si ni fos pel nostre nivell organitzatiu i comunicatiu) tenir els materials dispersos.

El projecte, creiem que no n’ha sortit perjudicat, però ha suposat un esforç extra en temps i treball alhora que una dosi afegida de neguit. En definitiva, no obstant els contres, podem dir que si el treball individual segueix diari i voluntariós, el treball grupal ara ja és sinèrgic.

2 comentaris:

  1. Hola, companys/es!
    Teniu un blog amb un tema que m'encanta i que trobo molt idoni per al debat sobre si es pot o no parlar d'una literatura europea.
    Salut i ànims que ja som quasi bé al final.

    Noemima

    ResponElimina